Glashytter
LinksStudio glashytter i Danmark.
 
   
 
  Link JØRGENSEN & MØRCH DESIGN
JØRGENSEN & MØRCH DESIGN. Galleri/Værksted i Fensmark. St. Kongensgade 90 DK - 1264 Kbh. K.
  Link Pernille Bülow A/S
Pernille Bülow A/S startede som en glaspuster virksomhed, og er i de seneste år vokset til en design virksomhed, med forskellige kollektioner indenfor ...
  Link Glaspusteri 1150° VEST
Glaskunst og dansk design ved Vesterhavet. 1150° VEST er et arbejdende glaspusteri med værksted, galleri og butik.
  Link Den Gamle Station
Dorthe Bent, autodidakt Glas og Billed-kunstner.
  Link Baltic Sea Glass, Pete Hunner
På klippekysten lige syd for Gudhjem findes Baltic Sea Glass. Med Østersøen i øjet, historien i fundamentet og den glødende masse på glaspiben skaber Maibritt Jönsson og Pete Hunner deres enestående design fra Bornholm.
  Link Ebeltoft Glas - Tschai Munch
I hytten fremstilles blæste emner og solide detajler, som senere bliver brugt til fusing og slumping. I ateljeet færdiggøres fadene og til sidst vises de i galleriet.
  Link Glas - Smedjen
1993 etablerede vi "Glas-Smedjen" . Her i vores arbejdende værksted vi fremstiller vi både serier af glas, skåle, unikke fade, vaser etc. Alt i en fin kombination af nye og gamle teknikker.
  Link Glaspusteriet Fanø
Glaspusteriet Fanø åbnede i december 2000 i Sønderho på Fanøs sydspids. I lokaler, der tidligere har rummet en restaurant, har Charlotte La Cour indrettet sit værksted med tilstødende galleri og butik
  Link Stovby Glaspusteri
Stovby Glaspusteri har til huse i den smukt beliggende gamle møllegård ved den fredede Stovby Mølle - kun et stenkast fra Marielyst.
  Link Kondrup Glas
Jens Christian Kondrup - [glaskreerer] - Grænsen mellem glaskunstner og glashåndværker er hårfin, derfor navnet glaskreerer".
  Link Møllehusets Glas
Glasset er blevet en stor del af mit liv, det fascinerer mig, driller mig, udfordrer mig og hygger om mig. Det har været min fuldtids-beskæftigelse siden sep. 1998, da jeg startede Møllehusets Glas. Jeg bruger glasset når jeg tænker, undersøger, drøm
  Link GLAS & ULD
Jeg arbejder fortrinsvis i Bull´s Eye Glas. Resultatet er farverige fade, finurlige dyr, relieffer og ophæng, smykker og støbninger i glas.
  Link Fanefjord Glas
Fanefjord Glas v. Per-Réne Larsen
  Link Britta Madsen & Søren Gøttrup
Glasskulpture, Glasskulpture, Glasrelieffer, Ruder, Unika relieffer og Fade.
  Link LaMa glas
Bag LaMa Glas står glaskunstneren Laura Madsen, der er uddannet i Orrefors, Sverige og i Venedig. Stilen er kendetegnet ved enkle former og friske, stærke farver. Ofte opnås det færdige resultat gennem kombination af forskellige teknikker.
  Link Glaspusteriet
GLASPUSTERIET er en lille studioglashytte beliggende i det idylliske Ebeltoft siden 1987.
  Link Stig Persson Glas
Der er stor interesse for glaskunst i disse år, det er der ikke noget at sige til, for det der kendetegner denne særegne kunstform er den evigt omstillelige process. Glaskunstnerne udforsker til stadighed mulighederne i materialet .......
  Link Dansk glaskunst
Glaskunstneren Vibeke Skov er født nov. 1954 i Odense. Hun bor og arbejder i Søhuset ved Engelsholm slot, hvor hun også driver et glasgalleri. Jeg har nu lavet glas siden 1993 og henter nok stadig min inspiration i processen.
  Link Glasblæseriet
Glasblæseriet v. Bente Sonne
  Link Glasseriet
"Glasseriet" startede jeg i 1997. Mit glaspusteri har siden da været mit håndværksmæssige, kunstneriske og erhvervsmæssige omdrejningspunkt - et varmt, sprudlende og godt værksted.
  Link Arresø Glashytte
Glaspusteri Arresø glashytte Tisvildeleje
  Link Hyrup glas
Her designer og fremstiller Thorkild Thomsen brugsglas og unika arbejder.
  Link Gudhjem Glasrøgeri
Gudhjem Glasrøgeri, eller "Glashytten" som det kaldes i folkemunde, ligger nærmest i forlængelse af Østersøen. En naturlig del af Gudhjem og Bornholm i det hele taget.
 
 

Free Joomla templates by L.THEME